dimarts, 13 d’octubre del 2015

COMPROMÍS CIUTADÀ PER A LA SOSTENIBILITAT


El  dijous passat, dia 8 d’octubre de 2015, l’Ajuntament de Barcelona va reconèixer públicament el compromís de l’ESCOLA LA FARIGOLA DEL CLOT amb l’educació per la sostenibilitat.
Aquest compromís vol dir que les persones que integrem la nostra comunitat educativa mantenim la nostra disposició a aprendre i a canviar maneres de pensar i de decidir, hem fet l’esforç de revisar el nostre funcionament, i hem dut a terme accions de millora en relació al medi ambient i la sostenibilitat en el centre i l’entorn més immediat. Així mateix ens comprometem a seguir aprofundint en aquesta línea de treball durant el període 2015 – 2018.

Els alumnes delegats de cinquè (Núria)  i de sisè (Enric), acompanyats d’una mestra de la comissió d’escola verda,  van assistir a l’acte de signatura, juntament amb els alumnes i Mestres representants de més de cent escoles de la ciutat. Durant la sessió varem poder carregar-nos de força energia per a continuar contribuint a la millora de sostenibilitat del nostre centre així com també continuar fent pinya per a la millora de tota la ciutat.