diumenge, 4 de desembre del 2011

ACTIVITATS SOBRE ELS DRETS HUMANS


Objectius del mil·leni
A la classe de 5è A hem estat treballant els drets humans i també els drets dels infants a la classe de Ciutadania durant unes setmanes.
Primer vam fer propostes sobre com podríem buscar solucions per assolir els objectius del mil·leni i després vam buscar informació.Finalment vam fer uns murals que hem penjat al passadís.
Aquests són els objectius del mil·leni:
1.Eradicar la pobresa extrema i la fam.
2.Assolir l´ensenyament primari universal.
3.Promoure la igualtat entre els sexes i l´autonomia de la dona.
4.Reduir  la mortalitat infantil.
5.Millorar la salut materna.
6.Curar la SIDA, la malària i altres malalties.
7.Garantir la sostenibilitat del medi ambient.
8.Fomentar una associació mundial per al desenvolupament.
Ens ho hem passat molt bé fent aquest treball.

Pel·lícula:   “Allà on viuen els monstres”
Dijous dia 17 de novembre els alumnes de 5è i 6è vam anar al Cinema Alexandra a veure la pel·lícula Allà on viuen els monstres, dintre del cicle de pel.lícules sobre  els drets dels infants que  ofereix l’institut municipal d’educació.
Tracta d’un nen que es diu Max, que no li agradava com el tractava la seva germana i de vegades la seva mare.  No li feien cas quan ell volia jugar. Mai tenien temps per a ell.
Un dia, en Max es va enfadar amb la seva mare i va fugir de casa. En un viatge imaginari, va agafar  una barca i va anar a parar a una illa on vivien uns monstres. Els monstres es barallaven entre ells però a vegades eren molt amables. En Max en aquella illa aprén a expresar els seus sentiments i comença una vida millor.