dimarts, 4 de febrer del 2014

RUTA PER BARCELONA



Ahir els alumnes de quart vam fer una ruta per Barcelona. A les 9 del matí vam sortir de l’escola i vam anar a agafar el tren fins a Passeig de Gràcia. Un cop a Passeig de Gràcia vam anar caminant fins a la casa Batlló on vam observar el que havíem estudiat sobre l’edifici a la classe. Cada grup va anar fent fotografies de detalls de la façana, fent servir el zoom de les càmeres.
Després vam pujar fins a la casa Milà. Actualment, estant fent obres de restauració a la façana de l’edifici i està tapat per unes teles. Una de les teles té la imatge de la façana i superposat han penjat anuncis. Des de la vorera del davant vam fer un dibuix de la façana, fixant-nos en els espais visibles i en el dibuix de la tela.
Més tard, vam pujar fins al Parc Güell en autobús i vam pujar al mirador i al turó del Carmel per veure les vistes de la plana i els turons de la ciutat. Vam suar molt per arribar fins al capdamunt del turó, però les vistes eren impressionants.
Per últim, vam accedir a la part monumental del parc i vam fer una petita gimcana de preguntes sobre els diferents elements del parc.