dilluns, 23 de desembre del 2013

US DESITGEM BONES FESTES!!!

Bon Nadal i feliç 2014




divendres, 20 de desembre del 2013

CARTA ALS REIS DE P-3



COM JA SABEU AL PARVULARI ESTAN FENT OBRES  I ELS NENS I LES NENES DE P-3 ESTEM TOTS JUNTS A L’AULA DE MÚSICA. ENS HEM PORTAT JOGUINES,COLORS,CONTES…

FEM ACTIVITATS MOLT DIVERTIDES. AVUI  HEM PINTAT AL TERRA, I CADASCÚ HEM DIBUIXAT  EL QUE VOLEM QUE ENS PORTIN ELS REIS. HEM FET UNA CARTA GEGANT !!!

 VOLÍEM PENJAR- LA A FORA PERÒ NO HEM POGUT PER LA PLUJA . MIREU LES FOTOGRAFIES.


Obres al parvulari



Avui dijous els fusters han entrat a les aules i han començat a posar les fustes que serviran de suport per a les noves parets.
Les fustes han d’estar rectes i a la mateixa distància.


Adéu Zamara



La nostra companya Zamara marxa de l’escola i se’n va a Perú. Avui li hem estat recordant que pot seguir “venint” a la Farigola i veient què fem si es connecta a la pàgina web del cole. La Zamara ha decidit fer-se la foto amb tots nosaltres a la porta de l’aula ja que així no oblidarà el nom dels cavallets de mar.
Esperem que tot li vagi molt bé i que algun dia torni a la Farigola.

Obres al parvulari



Avui els paletes han començat a tapar foradets amb guix.
Els nens i nenes de segon hem anat a veure les aules i hem tingut diferents sentiments. Alguns hem estat tristos perquè hem recordat on estaven les pissarres, els penjadors, el mural del “bon dia”, les joguines, la cuineta i el racó de llibres. Uns altres ens hem sentit contents pensant que els més petits tindran aules noves.



dimecres, 18 de desembre del 2013

SORTIDA A CORREUS



AQUEST MATÍ ELS NENS I LES NENES DE P-3 , APROFITANT QUE FÈIEM UNA  SORTIDA A LA LUDOTECA DEL CLOT, HEM ANAT A CORREUS PER DEIXAR A LA BÚSTIA UNA PETITA SORPRESA QUE HEM ESTAT PREPARANT AQUESTS DIES AMB MOLTA IL·LUSIÓ. SEGUR QUE    ALS PARES I LES MARES ELS HI AGRADARÀ MOLT.