dissabte, 30 de novembre del 2013

CARPETA DELS OFICIS A P5!!



LA SETMANA PASSADA A P5 VAM COMENÇAR AMB LA CARPETA DELS OFICIS. PER AIXÒ, AQUESTA SEMANA HA VINGUT LA MAMA DE LA NÚRIA I ENS HA EXPLICAT EL SEU: FARMACÈUTICA!! ENS HA PORTAT FOTOS DE LA SEVA FARMÀCIA, DIBUIXOS FETS AMB L’AJUDA DE LA NÚRIA, I FINS I TOT… CARAMELS!! HEM PASSAT UNA ESTONETA D’ALLÒ MÉS BÉ.
PARES I MARES, US ANIMEU?? QUI SERÀ EL SEGÜENT??


divendres, 29 de novembre del 2013

Cimema i drets humans





El dijous passat 5è i 6è vam anar al cinema Alexandra a veure la pel·lícula Akeelah contra todos, relacionada amb els drets dels infants. L’Akeelah és una noia de la nostra edat molt bona en lletreig; tan bona que li proposen concursar al concurs nacional. Durant la història es veuen els problemes que té amb algunes companyes que li tenen enveja, però a la vegada també troba l’ajuda dels adults i amics que té a prop seu. Finalment, gràcies al seu esperit de lluita, empata amb el Dylan que és el seu company finalista. L’Akeelah ens mostra que a més de ser bona en ortografia, és molt bona companya amb tothom.
Per cert! Al CS ens estem preparant per fer un concurs de lletreig!!!     

dimecres, 27 de novembre del 2013

Nadal



S’acosta el Nadal,
el tió farem cagar.

L’arbre hem de decorar
i bonic ens quedarà.

Un boix grèvol dibuixarem
i molt bé ens ho passarem.

La família a taula es reunirà
per menjar dolços sense parar.

Un dia ens despertarem
i els regals ens trobarem.

Els regals obrirem
i joguines descobrirem.

 
                                                                                       2n torn taller poesia 4t

Fruites i verdura!



L’escola participa de la campanya  “A l’escola la fruita entra sola” i aquest mes de novembre hem gaudit de peres, pomes, mandarines i pastanagues. Una bona dosi de vitamines per cuidar la nostra salut.

dijous, 21 de novembre del 2013

Coneixem millor Itàlia


El passat dimecres 6 de novembre ens van visitar els pares de la Laura Brunero i ensvan explicar moltes coses sobre un país meravellós que es diu Itàlia.
Va ser súper divertit i molt interessant, vam aprendre moltes coses. Fins i tot ens van explicar un conte en italià, que ens anaven traduint  per poder entendre-ho millor.
La classe dels Cavallets de mar i dels Cocodrils agraïm molt la feina feta.

Moltes gràcies Gianluca i Francina!