dimarts, 23 d’abril del 2013

AMBIENTS D’EDUCACIÓ INFANTIL.


Ja veieu, els nens i les nenes d’educació infantil de la nostra escola, participem als diferents ambients:

-       Dissolucions
-       Experiments
-       Jocs de pati
-       Psicomotricitat fina
-       Pràxies
-       Llegim imatges
-       Fotografia
-       Treballem les emocions
-       Cuina
-        
En tots ens ho passem molt bé i aprenem jugant, a més ens trobem i ens barregem l’alumnat de P-3, P-4 i P-5 fent una tasca comú. Normalment som un grupet de 17 nens i nenes i cal que tothom passi per tots aquests ambients

Ens desplacem  per diferents espais de l’escola i coneixem altres classes. A vegades, ens ajuden els/les més grans i d’altres els/les més petits/es ens fan riure amb els seus comentaris.

Tots són ben diferents i ens agrada. Normalment en acabar l’ambient les mestres ens ofereixen diferents productes: barreges en un potet,
un full amb diferents jocs, que hem aprés, un collaret de macarrons,
una floreta, que riu o està trista, un entrepà.... que ens podem dur a casa i que podem compartir amb els nostres pares i mares.

AMBIENT DE CUINA

A l’ambient de “Cuina” primer ens rentem bé les mans i en posem un davantal i el barret de cuiner, per tal de preparar el berenar, un bon entrepà de gall d’indi. El que més ens agrada és posar-li la cara. Els ulls són una oliva partida pel mig, el nas és un tros de nou i a la boca li posem un trosset de pastanaga i de fons ens acompanya la cançó de “Sóc un cuiner” i quan ens el mengem cantem “nyam, nyam”. Qui vol se’l menja a la classe i n’hi ha que se’l vol dur a casa ben embolicat. En acabar ens portem el full amb l’explicació dels ingredients i com l’hem elaborat amb els dibuixos corresponents. Així doncs, ens desitgem bon profit!!