dimecres, 31 d’octubre del 2012

CASTANYERES I CASTANYERS

Els nens i nenes de quart s' han disfressat de castanyers i castanyeres i han repartit castanyes als companys.

Banc de sang a la Farigola


Ja tenim el logo oficial!! El podreu veure per tot el barri. Els delegats de cicle mitjà i cicle superior són els encarregats de fer la màxima difusió pel barri.
Esperem que vingueu a donar sang !

Una nova practicant


Us presentem la Míriam que estarà a la nostra escola amb els farigolins i farigolines més petitons. La Míriam està fen les pràctiques de tècnica en educació infantil. Esperem que estigui a gust.   

JA FA DIES QUE SÓN A L'ESCOLA...!!!

 Sí, ja són aquí. Des de fa dies que van arribar perquè és Halloween...!!

dimarts, 30 d’octubre del 2012

ARRIBA EL HALLOWEEN A L’ESCOLA!!!


Avui, dia 29 d’octubre, els  nostres  fillols ens han fet una visita monstruosa! Ens han cantat el truc o tracte com als Estats Units, i nosaltres els hem donat gominoles terrorífiques!!!!!!!!!!
La classe de 5èA

TROBADA OFICIAL DE FILLOLS –P4/5È


El divendres 26 d'octubre,la classe de 5è-a va tenirla primera trobada oficial amb els seus fillols,els nens i nenes de P4. Vam jugar i ho vam passar molt bé però després va començar a ploure i cada curs es va amagar a la seva classe.  

dilluns, 29 d’octubre del 2012

Un quiosc a la biblioteca


La biblioteca de l’escola s’ha convertit en un quiosc. Els nens i nenes de segon estem llegint les revistes infantils que arriben a l’escola i, a partir d’elles, hem treballat les característiques d’aquestes publicacions. Ens hem adonat que hi ha moltes revistes de temàtica diferent i dirigides a molta gent.
La biblioteca de la Farigola té un petit quiosc amb les revistes infantils. Què bé s’està llegint a les taules o estirats per terra.