divendres, 29 d’abril del 2011

ELS JOCS FLORALS A L'ESCOLA

Avui divendres dia 29 d'abril hem celebrat els Jocs Florals a l'escola, ja que quan tocava fer-ho, el dia 23, diada de sant Jordi, era temps de descans escolar. Per això ho hem fet avui amb el lema Regala’m una paraula.
Al matí, l’alumnat de Primària ha rebut els premis als treballs literaris fets a les aules mentre el mantenidor ens feia un breu recorregut pel món del còmic. Hem pogut gaudir de contes i poesies molt macos.
Tots els guanyadors i guanyadores s’han dut un diploma, un llibre, una revista amb les obres premiades i un pom de Farigola.
Durant la cerimònia de CM hem pogut fer entrega d’un diploma als finalistes del certamen literari de lectura en veu alta.
Aquí teniu les fotos que corresponen al Cicle Inicial.
Aquestes són les del Cicle Mitjà
I per últim aquí teniu les del Cicle Superior.

A la tarda, amb l’alumnat d’Infantil hem disfrutat sentint el mini concert de jazz que ens han fet el pare i la mare del nostre company Hugo. Després el Faridrac li ha ensenyat al drac de Sant Jordi les lletres i ha impedit que la ferotge bèstia es cruspís algun nen o nena.
Totes les aules s’han dut un diploma , uns llibres i un pom de farigola.
A l’hora de la sortida, el passadís de l’escola s’ha omplert de paradetes on es podien comprar crispetes, entrepans, galetes, sucs, pastissos, llibres i detallets. Tots els diners recollits serviran per la festa de comiat dels més grans de l’escola.
Com sempre, aquesta diada, ens permet viure plegats una de les festes més maques de la nostra escola i del nostre país.
Gràcies a tothom pel magnífic regal que heu fet a la Farigola: LES VOSTRES PARAULES.
Per acabar aquí teniu més fotos d'aquesta grandiada escolar dels JOCS FLORALS 2011.
Esperem que us hagin agradat tant com a nosaltres i que siguin un bon record.