dissabte, 13 de febrer del 2010

LA FARIGOLA SOLIDÀRIA

Només us volem dir una cosa : 
MOLTES GRÀCIES!    
Els delegats i delegades de sisè van anar a la Caixa a fer l’ingrés dels diners destinats a l’ONG Metges sense Fronteres. gairebé 1500 euros que es destinaran a ajudar  moltes persones.
El director en cap d’aquesta organització ha enviat una carta a l’escola agraint la vostra/nostra col·laboració. És aquesta:

 




Metges Sense Fronteres
Delegació Catalunya, Balears, Aragó i Canaries
C/ Nou de la Rambla, 26
08001 Barcelona
Tel: 93 304 61 00 Fax: 93 304 31 02
E-mail: msf-bcndele@barcelona.msf.org
Web: www.msf.es

AGRAÏMENT DE DONACIÓ
Barcelona, a 10 de febrer de 2010
Metges Sense Fronteres (MSF) agraeïx als professors, pares i sobre tot els alumnes de l'Escola La Farigola del Clot, el seu esforç per a recaptar fons que ens ajudin a millorar les condicions de vida de les poblacions que atenem. Aquets esforç realitzat durant una setmana matí i tarda, ens permetrà salvar moltes vides.
L'organització ha rebut un donatiu de 1483 Euros, que destinarà als projectes d'acció humanitària que estem desenvolupant a Haití.
Actualment MSF compta amb 19 emplaçaments hospitalaris, incloent-hi dos Hospitals de campanya. També estem treballant amb clíniques móbils. El personal desplegat consta de 1.280 haitians i 375 profesionals humanitaris enviats des d’altres paisos. Hem pogut aterrar 40 avions amb un total de 1.460 tones de material médic i de primeres necessitats. I portem més de 13.000 persones attesses i més de 1.400 intervencións quirurgiques realitzades (més informació a www.msf.es)
En nom de tot l'equip de MSF i de les persones a les que podrem atendre amb la vostra aportació, els hi reiterem el nostre agraïment
        Aitor Zabalgogeazkoa
  
DIRECTOR GENERAL MSF-E

METGES SENSE FRONTERES, com organització internacional d'acció medico-humanitària,
intenta preservar la vida i alleujar el sofriment dintre del respecte a la dignitat, amb la voluntat de
reestablecer al ser humà la seva capacitat d'elecció i autonomia.
La nostra voluntat es tradueïx a dur l'ajuda humanitària i sanitària a les poblacions en situació
d'emergència per causa de catàstrofes naturals i humanes, conflictes armats, poblacions marginades i allà on la nostra presència al costat de les poblacions més desfavorides sigui necessària.